• تجهيزات ايمني مقاوم در مقابل حرارت
تهيه msds منبع : (CCOHS )
http://ccinfoweb.ccohs.ca/msds/search.html
تهيه msds منبع : INCHEM ) )
تهيه msds منبع فارسي : (NPCHSE)
http://npchse.net/safety/MSDS.asp
رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت هشدار داد: لامپهای کم مصرف
فلورسنت فشرده (CFL) که اکنون به گستردگی در کشور مصرف میشوند، به علت
نشت اشعه ماورا بنفش بیماری پوستی و چشمی به وجود میآورند و بخار جیوه
آن نیز در صورت شکستن موجب بروز بیماریهای عصبی میشود.
علی گورانی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: مکانیزم
تولید نور در لامپهای فلورسنت فشرده یا CFL که در بین مردم به لامپهای کم
مصرف معروف شده اند تحریک الکتریکی بخار جیوه است.
از روغن هیدرولیک در کارخانجات ذوب و ریخته گری استفاده می شود و عوارض و
ارایه دستورالعمل برای کنترل عوارض و پیشگیری از ان از اهم وظایف کارشناسان
بهداشت حرفه ای می باشد که در اینجا برای استفاده از ان وبرای کارشناسان شاغل
در خطوط ذوب فولاد و اتاق های هیدرولیک که در واحد های مکانیک و تعمییرات و
نت تولید کار می کنند میتواند مثمر باشد.
خواهشمند است در صورت ذکر منبع کپی فرمایید.
به گزارش واحد روابط عمومی مدیر واحد پشتیبانی فنی، انرژی و سیالات در خصوص این پیشنهاد اظهار داشت: پیشنهاد مذکور پس از وصول در کمیته بهپویی پشتیبانی فنی و ستاد مطرح که بدلیل صرفه جویی در مصرف انرژی مورد توجه اعضاء کمیته واقع و جهت اجراء به واحد برقرسانی ارجاع گردید. مهندس جمعه زاده سرپرست پست برق در خصوص این طرح اظهار نمود: از ابتدای راه اندازی کوره قوس در بازه های زمانی مختلف بدلیل اضافه ولتاژهای ناشی از سوییچینگ و نوع خاص کارکرد کوره بارها آرک زدن درقسمت ورودی ترانس (33 کیلو ولت ) و بالطبع آن در اثر یونیزه شدن هوا که باعث رسانا شدن آن میشود انتشار آرک به قسمت ثانویه و همچنین آرک زدن در مقره ها و پل های بریکر که در عمل باعث آسیب دیدن بوشینگ ها, ایزولاتور ها و پل های بریکر خلا کوره همچنین آسیب به ترانس و توقف جهت تعمیرات و تست برای اطمینان از کارکرد صحیح پس از حادثه بود .مهندس جمعه زاده با اعلام مطلب فوق افزود: علیرغم ارائه مشکل به شرکت سازنده این شرکت با بهانه هایی از قبیل آلودگی در عمل هیچ راهکاری جهت حل مشکل ارائه نداد که پس از مطالعه و بررسی و با استفاده از رهنمود های مهندس کاشفی رئیس واحد تصمیم به نصب برقگیرهایی بصورت ستاره و مثلث جهت حذف اضافه ولتاژها گرفته شد که پس از نصب این تجهیزات با همکاری پرسنل این واحد مشکل مذکور رفع گردید. لازم بذکر است علیرغم وجود برقگیر بر روی ترانس بعلت عدم طراحی مناسب این برقگیرها عملکرد مناسبی نداشته و عملا بدون استفاده بودند. همچنین لازم بذکر است با توجه به نصب شمارشگر در مسیر زمین فقط امکان ثبت اضافه ولتاژها نسبت به زمین وجود دارد که از زمان نصب تا بحال 246 مرتبه اتفاق افتاده است مزایای اجرای طرح : 1- کاهش هزینه قطعات یدکی مصرفی مربوط به بریکر کوره که پس از نصب برقگیرها تعمیرات اضطراری بر روی بریکر تقریبا به صفر رسیده است . قبل از اجرا طرح بطور متوسط هرسال چهار بار این اتفاق رخ می داد که با توجه به اینکه هر بار نیاز به تعویض کپسول های بریکر بود عملا باعث صرفه جویی قابل توجهی در زمان و هزینه گردیده است. 2- افزایش عمر بریکر که بدلیل عدم عملکرد در اثر فالت های ناشی از این اتفاق با طول عمر نرمال مورد استفاده قرار میگیرد و باعث افزایش تقریبی سی در صد عمر بریکر گردیده است . 3- افزایش حداقل ده درصدی عمر ترانس کوره بدلیل حذف اضافه ولتاژهای ناشی از سوییچینگ و شرایط کاری خاص کوره که با عنایت به قیمت گزاف ترانس عملا باعث صرفه جویی ارزی بسیار زیادی شده است . 4- کاهش آسیب های جبران ناپذیر وارده به ترانس که دراثر اضافه ولتاژها در ورودی اتفاق افتاده و در ادامه باعث آرک زدن بر روی بوشینگ های اولیه و انتقال آن به ثانویه گشته و منجر به آسیب دیدن بوشینگ ها , پلیت های مسی خروجی , ایزولاتورها و حتی سر کابل های ترانس میگردید . 5- افزایش زمان در دسترس تولید که با هر بار آرکزدن بریکر حداقل چهار ساعت و در صورت آرک زدن سر ترانس نزدیک به دو شیفت کاری باعث توقف می گردید و با توجه به دفعات اتفاق در سال نزدیک به چهار شیفت کاری باعث توقف تولید میشد , در صورتی که تولید هر شیفت را بطور متوسط شش ذوب و به وزن حدود صد تن در نظر بگیریم در مجموع باعث افزایش 2460 تن در تولید سالیانه شده است و این امر سود قابل ملاحظه ای را بدنبال داشته است
مواجهه شغلی |
مقدمه
پرسنل حرف پزشکی روزمره از طرق مختلف در معرض ابتلا به عفونت های ویروسی از جمله هپاتیت B ، هپاتیت Cو HIVقرار می گیرند. اجتناب از تماس شغلی با خون ، اولین راه جلوگیری از انتقال ویروس های فوق در پرسنل می باشد. همچنین واکسیناسیون هپاتیت Bجزء مهمی از برنامه پیشگیری از عفونت HBدر پرسنل می باشد.
تعریف مواجهه شغلی
تماس از هریک از طریق زیر :
سم شناسی شغلی :
در سم شناسی شغلی افراد با مواد شیمیایی که در محیط کار یافت میشوند ، سر و کار دارند . کارگران صنعتی ممکن است در طی تهیه ، تولید یا بستهبندی این مواد یا به واسطه استفاده از آنها در محیط شغلی ، در معرض تماس با آنها قرار بگیرند . به عنوان مثال کارگران کشاورزی ممکن است در معرض مقادیر مضر حشرهکش قرار بگیرند . تأکید عمده سم شناسی شغلی در جهت شناسایی عوامل مسئول ، تعیین وضعیتهای منجر به مصرف بیخطر آنها و پیشگیری از جذب مقادیر مضر آنها میباشد .
ایمنی در جوشکاری و بیماریهای ناشی از فیومهای حاصل از جوشکاری
و معرفی فیومهای خطرناک ناشی از جوشکاری